Voisiko paremmin sattua, että kesän ja syksyn ainoa aurinkoinen päivä sattuu just sunnuntaiksi, kun Peräkylän passiseuran ensimmäiset kisat starttaa.

1929700.jpg

Tiina avasi kisat aamulla kello kymmenen ja siitä sitten hommiin ja baanalle.

1929703.jpg

Ennen kisaa vielä kertaus aikuisille ja lapsille, että mitäs siellä pitikään tehdä. Parasta oli, että kisaan otti osaa 4-5 vuotiaísta ( en ole varma oliko nuorin täyttänyt jo viisi) reippaasti yli viiskymppisiin ikinuoriin. Ilmapiiri lämpeni iltapäivää kohti ja kaiken huipennus oli taitorataratsastus, joka sai äijäporukankin mukaan. Hevoset arvottiin aikuisille, jotta kisa olisi vielä hiukan jännittävämpi. Radalla piti pujotella ja hakea pylvään nokasta palloa, joka sitten piti heittää sankkoon ja sitten oli sellainen tarkkuusosio missä piti puomien välissä käydä kääntymässä eikä saanut jalat kolista puomeihin... sopivan vaikea kaikille. Varsinkin niille joilla oli aivan outo ja uusi heppa allaan.

1929707.jpg

1929702.jpg

Tässä Minna tyyppaa kisahevos- Thrymuria kisojen jälkeen..... tämä polle kilpailee kansainvälisissä kilpailuissa ja on kyllä ihana ori.... ehkä joskus pääsen kokeilemaan.